بهگزارش روابطعمومی ادارهیکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری، نیره شاهرخی، کتابدار بخش کودک و نوجوان کتابخانهی مولوی شهرکرد، کار در بخش کودک و نوجوان کتابخانهها را از بهترین تجارب خود طی ۱۴ سال خدمت در کتابخانههای مختلف استان دانست.
شاهرخی گفت: عشق و خلاقیت در کار با کودکان و نوجوانان از مؤلفههایی است که میتواند باعث پویایی بخش کودک شود؛ همیشه صدای شادی کودکان و دیدن جنبوجوش آنها در بخش کودک، حس زندگی را به ما منتقل میکرد.
شاهرخی افزود: تشکیل گروه «مادرانِ دوستدار کتاب» از جمله کارهایی بود که منبع تولید ایدههای خلاقانه بر اساس نیاز والدین، برای برگزاری کلاسهای متنوع و متناسب با نیاز کودکان و نوجوانان شد که از جمله این کلاسها میتوان به کلاس «فلسفه برای کودکان» اشاره کرد.
وی در مورد برگزاری این کلاس آموزشی گفت: در این کلاس بچهها به وسیله بازی، گفتگو، نقاشی و تحقیق به مجموعهای از مهارتهای ذهنی دست مییابند و از این طریق یاد میگیرند که فکر کنند، حرف بزنند و با استفاده از حواس خود، به ظرفیت ذهنی و بیانی شیوا و منطقی دست یابند؛ در این کلاسها مادران در قسمتی از بخش کودک و نوجوان کتابخانه مینشستند و به قول خودشان شیوهی پرورش ذهن کودکان را میآموختند.
کتابدار کودک و نوجوان کتابخانهی مولوی، آموزش امانتداری به کودکان را از دیگر برنامههایی دانست که در این بخش به کودکان آموزش داده و این مهم با الصاق برچسب «دوست من! امانتدار خوبی باش» به کودکان یادآوری میشود.
شاهرخی برگزاری کلاسهای کودکِ خلاق، شاهنامهخوانی، جمعخوانی، قصهگویی، اجرای نمایش خلاق و … را از دیگر برنامههای اجرا شده توسط این بخش عنوان کرد و افزود: دنبال کارهای هرچه با کیفیتتر و متفاوت در حوزه کودک هستیم تا بتوانیم شیرینی کتابخوانی را چنان در روح و ذهنِ کودک بنشانیم تا همین کودکان، کتابخوانانِ حرفهای آیندهی نهچندان دور کشور شوند.
ارسال نظر